Om Den Lille Ravbutik

Bedste pristilbud i premium rav , Flotte og fine ravsmykker

Den Lille Ravbutik ravbutikker findes i byer langs Danmarks smukke vestkyst.

Siden 1994 har vi solgt og delvist produceret i Danmark.
Vi vil meget gerne have, at du kommer og ser vores skønne ravsmykker.

Vores formål har altid været at sælge ravsmykker af høj kvalitet til den lavest mulige pris.
Vi opnår dette mål ved at samarbejde med veletablerede forarbejdere af frisk løftet naturligt rav, som forvandler alt råt rav til håndlavede smykker og andre tiltalende og kvalitative genstande.

Alle vores ravsmykker, sten og genstande kommer direkte fra vores ejerpartneres ravhåndværksværksteder.
Vi undgår bekostelig mellemhandel på denne måde.

Ved at tilbyde sådanne priser deler vi i princippet disse besparelser med dig og giver dig dermed de bedste tilbud i rav.

I vores butikker kan du købe fine smykker for enhver smag, lavet af rav af højeste kvalitet til priser, der er svære at finde andre steder i verden.
Besøg en af vores danske vestkystbutikker eller kig på vores webshop.

Vi er glade for vores fremskridt og taknemmelige for at have modtaget så positiv feedback fra kunder i Danmark, Norge, Tyskland og andre lande.

Jo mere vi er glade for, at vores butikker er blevet kendte sightseeingattraktioner, ikke kun for folk, der leder efter gode ravprodukter, men også for folk,der blev positivt overrasket over at blive fascinerede og tilbagevendende købere.

I Blåvand er vi blandt alle de kendte "butik" butikker i midtbyen, næsten over for det mest populære bageri og halvvejs til cykelbutikkerne.


Et kort tilbageblik på vores Lille Rav Butikken langs Danmarks Vestkyst:


I 1996 åbnede vi vores første ravbutik i Ribe.
Vi åbnede butikken i Blåvand i år 2000.
I 2003 slog Hennes butik for første gang dørene op.
Vores Ringkbing-butik åbnede først i begyndelsen af 2007.
Vi åbnede butikker i Løkken, Nr. Vorupør, og Fan mellem 2015 og 2018.
Vi håber at se dig igen, når du besøger den jyske vesterhavskyst.


Rav er en forstenet, men ikke mineraliseret, nåletræsfyrharpiks fra eocæn-perioden for cirka 40 til 50 millioner år siden.
Siden yngre stenalder har den været værdsat for sin farve og naturlige skønhed. Rav er blevet brugt til at lave en række dekorative genstande siden antikken.

Rav bruges i smykker og har været brugt som et kraftfuldt helbredende middel i folkemedicin rundt om i verden fra den sene jernalder.

Rav er smukt og meget gavnligt ikke kun for mennesker, damer, herrer og børn, men ikke mindre for alle pattedyr, inklusive din hund eller kat.
Vi holder også noget rav til dem.

Ægte rav i høj kvalitet

Den Lille Ravbutik er medlem af International Amber Association. Man kan kun blive medlem, hvis man er anerkendt og har et godt omdømme indenfor branchen.

Du kan derfor altid regne med, at vores smykker er lavet med ægte rav. Alle fatninger og kæder på smykkerne er enten i 925 sterlingsølv eller 14 karat guld. Uanset hvilket smykke,
du falder for, kan vi altså garantere, at du tager hjem med et produkt, der er i den fineste kvalitet.